Bed en Buffet

Bed en Buffet

 

 

Bed en Buffet

Bed en Buffet is een uitbreiding van Buffet van Odette. Vanaf eind 2016 zijn er twee kamers te huur, voor zowel korte als langere verblijven in Amsterdam. De kamers hebben elk een eigen badkamer/wc, een ruim tweepersoons- bed en grote ramen met veel lichtinval. Vanuit de grote voorkamer kijk je op de Lijnbaans- gracht. De kleinere achterkamer ligt aan de Tweede Weteringdwarsstraat: een smalle straat in het hartje van de Weteringbuurt. In de gezamenlijke keuken, tussen de twee kamers in, vind je alles wat nodig is voor een klein ontbijt en een goede kop koffie.
Bed en Buffet is ingericht in samenwerking met Amsterdamse topstylisten. De kamers zijn voorzien van onze favoriete kunst- en kook- boeken, ecologisch katoenen lakens, zachte dekbedden van duurzame dons en handge- knoopte kleden. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en neutrale kleuren straalt de ruimte rust en comfort uit.

Locatie

De Weteringbuurt is één van de meest geliefde buurten van Amsterdam, vanwege haar dorps en groen karakter, tegen het drukke centrum aan. In de directe omgeving bevindt zich het Spiegelkwartier, met een keur aan antiekwinkels en galerieën. Ook
De Negen Straatjes, De Pijp en het Museum- kwartier liggen allemaal op loopafstand.
Om de hoek ligt ons restaurant, Buffet van Odette, waar B&B gasten met korting kunnen eten en drinken. Hier schenken wij de beste Bocca-koffie en natuurlijke wijnen. De keuken is van 12:00 – 22:00 open voor lunch, brunch, aperitivo en diner (Op dinsdag zijn wij gesloten).
Met Bed en Buffet willen wij Nederlandse en internationale bezoekers inspireren om van Amsterdam te genieten zoals wij dat ook doen. Een kamer boeken kan telefonisch of via de mail, met een minimum verblijf van twee nachten. Wil je langer blijven? Neem contact op voor speciale tarieven.


 

Bed en Buffet


Lijnbaansgracht 289-1
1017 RM Amsterdam
+31(0)615 693 338
info@bed-en-buffet.nl

WISTERIA SUITE 275 p/nacht
WETERING SUITE 200 p/nacht
Ontbijt: een goed gevulde ontbijtmand. Boeken kan vanaf twee overnachtingen minimaal. Reserveren kan per mail of telefonisch.

 

Wil je langer blijven?
Neem contact op voor speciale tarieven.

(Foto’s gemaakt door: Kasia Gatkowska)


Privacy